هنر دم‌آوری قهوه

نویسنده آکادمی باریستا
اخرین بروزرسانی 25 بهمن 1400
4.0 /5
(1)
1 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

دوره هنر دم‌آوری قهوه متد های متعدد دم کردن قهوه و همچنین متغیرهایی که بر کیفیت فنجان تأثیر می گذارند را پوشش می دهد. تمرکز این دوره بر آسیاب، متدهای متنوع دم کردن، اندازه گیری غلظت قهوه، و کار با نمودار عصاره‌گیری قهوه می‌باشد.

پس از پایان این دوره شما توانایی دم کردن یک قهوه خوشمزه طبق استانداردهای دقیق و اصولی دارید.

 

این دوره فعلا برگزار نمیشود

اهداف یادگیری

طول دوره : 2 جلسه ۶ ساعته
فواصل برگزاری دوره : _
ظرفیت کلاس : ۴ نفر
مدرک دوره: گواهی نامه زال ایرانیان
هزنه ثبت نام : x ریال

برنامه تحصیلی

12 ساعت

مقدمه ای بر قهوه

مقدمه ای بر دم آوری قهوه

درجات آسیاب و تاثیر آن بر دم آوری

آموزش دم آوری با تجهیزات اصلی دم آوری به صورت عملی

پارامتر های اصلی در دم آوری قهوه

شناخت آب

روش محاصبه درصد عصاره گیری

مدرسین شما

نویسنده آکادمی باریستا

3.75/5
9 دوره
4 دیدگاه
1 دانشجو
مشاهده بیشتر

بازخورد دانشجو

4.0
1 امتیاز
0%
100%
0%
0%
0%

نقد و بررسی (1)

دوره بسیار مهم و آموزنده بود

یک نظر بنویسید

1,800,000 تومان

سطح
متوسط
مدت زمان 12 ساعت

محتوای این دوره

  • جزوه های آموزشی
  • فیلم های آموزشی

اعتبار ثبت نام: مادام العمر

سایـر دوره ها

لیست علاقه مندی ها 0