مهارت باریستای پیشرفته

نویسنده آکادمی باریستا
اخرین بروزرسانی 25 بهمن 1400
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

این دوره بر پایه مفاهیم و مهارت های معرفی شده در دوره مقدماتی است. این دوره مناسب افرادیست که تجربه مهارت های باریستایی دارند و گذراندن آن برای افرادی که می‌خواهند در جهت آماده شدن برای کارکردهای شغلی پیچیده تری که در حرفه باریستایی یافت می شود، اقدام کنند، ایده آل است. از طریق این دوره‌ی تعاملی، هنرجویان درک عمیق‌تری از خود قهوه، به‌ویژه تأثیر زیرگونه‌ها، ناحیه‌ی کشت و روش‌های فرآوری قهوه بر طعم به دست خواهند آورد.

پارامترهای وزن سابه قهوه، آسیاب، کیفیت آب، و … مورد بررسی قرار خواهد گرفت و همچنین شامل سرفصلهایی مانند تفاوت های طعمی، مدیریت بار، ارزیابی حسی اسپرسو، تکنیکهای فوم گرفتن از شیر و همچنین لاته آرت می باشد. این دوره علاوه بر مطالب تخصصی مربوط به قهوه، مفاهیم کلیدی مربوط به سلامت و ایمنی، خدمات مشتری و شیوه های کسب و کار را نیز پوشش می دهد.

 

این دوره فعلا برگزار نمیشود

اهداف یادگیری

طول دوره : 2 جلسه ۶ ساعته
فواصل برگزاری دوره : _
ظرفیت کلاس : ۴ نفر
مدرک دوره: گواهی نامه زال ایرانیان
هزنه ثبت نام : x ریال

برنامه تحصیلی

12 ساعت

شناخت رفرکتومتر

نحوه کار با رفرکتومتر

بررسی جدول عصاره گیری اسپرسو

بررسی عوامل موثر در عصاره گیری اسپرسو

تنظیم اسپرسو ماشین

تنظیم دستگاه آسیاب

بررسی تاثیر پیش خیساندن

شناخت انواع اسپرسو

مدرسین شما

نویسنده آکادمی باریستا

3.75/5
9 دوره
4 دیدگاه
1 دانشجو
مشاهده بیشتر

یک نظر بنویسید

2,222,000 تومان

سطح
مبتدی
مدت زمان 12 ساعت
زبان
فارسی

اعتبار ثبت نام: مادام العمر

سایـر دوره ها

لیست علاقه مندی ها 0