مهارت باریستای پیشرفته
درباره این دوره
این دوره بر پایه مفاهیم و مهارت های معرفی شده در دوره مقدماتی است. این دوره مناسب افرادیست که تجربه مهارت های باریستایی دارند و گذراندن آن برای افرادی که میخواهند در جهت آماده شدن برای کارکردهای شغلی پیچیده تری که در حرفه باریستایی یافت می شود، اقدام کنند، ایده آل است. از طریق این دورهی تعاملی، هنرجویان درک عمیقتری از خود قهوه، بهویژه تأثیر زیرگونهها، ناحیهی کشت و روشهای فرآوری قهوه بر طعم به دست خواهند آورد.
پارامترهای وزن سابه قهوه، آسیاب، کیفیت آب، و … مورد بررسی قرار خواهد گرفت و همچنین شامل سرفصلهایی مانند تفاوت های طعمی، مدیریت بار، ارزیابی حسی اسپرسو، تکنیکهای فوم گرفتن از شیر و همچنین لاته آرت می باشد. این دوره علاوه بر مطالب تخصصی مربوط به قهوه، مفاهیم کلیدی مربوط به سلامت و ایمنی، خدمات مشتری و شیوه های کسب و کار را نیز پوشش می دهد.
این دوره فعلا برگزار نمیشود