مهارت باریستای مقدماتی

نویسنده آکادمی باریستا
اخرین بروزرسانی 25 بهمن 1400
3.0 /5
(2)
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

دوره مهارت باریستایی مقدماتی برای افرادی است که به باریستایی علاقه مند هستند و قصد کار کردن در بار اسپرسو را دارند بسیار ضروری است. این دوره سبب می‌شود هنرجو یک درک مقدماتی از قهوه دست پیدا کند. نحوه تنظیم دستگاه آسیاب، تهیه اسپرسو، ایجاد فوم و بافت مناسب برای شیر از جمله مواردی است که به شما در این دوره آموزش داده می‌شود. همچنین در زمینه مشتری مداری، ایمنی و بهداشت محیط کار نیز اطلاعات کاربردی در اختیار شما قرار میگیرد.

برای شرکت در این دوره نیازی به پیش زمینه‌ای در زمینه باریستایی ندارید و پس از پایان این دوره شما باریستایی آماده جهت حضور در یک کافی‌شاپ حرفه‌ای هستید.

این دوره فعلا برگزار نمیشود

اهداف یادگیری

طول دوره : 2 جلسه ۶ ساعته
فواصل برگزاری دوره : _
ظرفیت کلاس : ۴ نفر
مدرک دوره: گواهی نامه زال ایرانیان
هزنه ثبت نام : x ریال

برنامه تحصیلی

12 ساعت

مقدمه ای بر قهوه

نظافت و نگه داری دستگاه ها

مقدمه ای بر دم آوری قهوه

خدمات مشتری

آموزش کامل شات اسپرسو و کار با دستگاه اسپرسو

عصاره گیری از قهوه

تکنیک های گرم کردن شیر

آموزش کامل انواع نوشیدنی و منوی کافی شاپ

بهداشت محیط کار

مدرسین شما

نویسنده آکادمی باریستا

3.75/5
9 دوره
4 دیدگاه
1 دانشجو
مشاهده بیشتر

بازخورد دانشجو

3.0
2 رتبه بندی
50%
0%
0%
0%
50%

نقد و بررسی (2)

عالی

تجربه من به دلیل این یادگیری به خصوص رهبری بسیار قوی تر است ، من قادر هستم آن را در عمل به کار ببرم و همچنین با مهارت های دیگر من می توانم در انجام کار خود پیشرفت کنم.

یک نظر بنویسید

1,680,000 تومان

سطح
مبتدی
مدت زمان 12 ساعت
زبان
فارسی

اعتبار ثبت نام: 365 روز

سایـر دوره ها

لیست علاقه مندی ها 0