مقدمه ای برقهوه

نویسنده آکادمی باریستا
اخرین بروزرسانی 25 بهمن 1400
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

دوره مقدمه‌ای بر قهوه مناسب برای هر فردی است که به تازگی وارد دنیای قهوه تخصصی شده.

این دوره سفر قهوه را از مبدا تا فنجان شما دنبال می‌‎کند. در این دوره نمای کلی از زنجیره‌ی تامین قهوه تخصصی ارئه می‌دهیم و درباره‌ی موضوعاتی مانند تاریخچه قهوه، متغیرهای مؤثر بر کیفیت قهوه، توضیح مختصری در مورد ارزیابی حسی قهوه و … توضیحات فراگیری داده می‌شود. این دوره مانند دریای وسیعی به عمق کم است.

این دوره فعلا برگزار نمیشود

اهداف یادگیری

طول دوره : ۱ جلسه ۶ ساعت
فواصل برگزاری دوره : هر ماه یک بار
ظرفیت کلاس : ۵ نفر
نحوه ثبت نام : از طریق سایت
مدرک دوره: گواهی نامه زال ایرانیان
هزینه ثبت نام : x ریال

برنامه تحصیلی

6 ساعت

تاریخچه و کشت قهوه

گیاهشناسی قهوه

متغیرهای مؤثر بر کیفیت قهوه

اصول برشته کاری

عوامل مؤثر بر تازگی قهوه

متدهای دم‌آوری از قهوه

اصول دم کردن قهوه

اهمیت کیفیت آب

تمیزی و نگهداری از تجهیزات

آشنایی با نوشیدنی‌های برپایه‌ی قهوه

مدرسین شما

نویسنده آکادمی باریستا

3.75/5
9 دوره
4 دیدگاه
1 دانشجو
مشاهده بیشتر

یک نظر بنویسید

840,000 تومان

سطح
مبتدی
مدت زمان 6 ساعت

اعتبار ثبت نام: مادام العمر

سایـر دوره ها

لیست علاقه مندی ها 0