شست و شو و نگهداری تجهیزات

نویسنده آکادمی باریستا
اخرین بروزرسانی 27 دی 1400
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

این دوره برای افرادی طراحی شده که سابقه کار در صنعت قهوه داشته و آشنایی و تسلط مناسبی روی مباحث قهوه دارند و در حال حاظر مشغول به کار در کافی شاپ هستند و میخواهند راه های نگه داری بهتر و نظافت استاندارد تجهیزات را آموزش ببینند.

این دوره فعلا برگزار نمیشود

اهداف یادگیری

طول دوره :۱ جلسه ۶ ساعته
فواصل برگزاری دوره : هر دو ماه یکبار
ظرفیت کلاس : ۶ الی ۸ نفر
مدرک دوره : پولی کف ایتالیا و کفه تو استرالی
هزنه ثبت نام : ۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

برنامه تحصیلی

6 ساعت

شناخت اوناع اسپرسو ماشین

شناخت انواع آسیاب

شناخت انواع شوینده

شناخت موارد آسیب زننده به دستگاه

تمرین عملی شست شو دستگاه با تمام وینده ها

تمرین عملی دم آوری روش های خانگی

مدرسین شما

نویسنده آکادمی باریستا

3.75/5
9 دوره
4 دیدگاه
1 دانشجو
مشاهده بیشتر

یک نظر بنویسید

500,000 تومان

سطح
مبتدی
مدت زمان 6 ساعت

اعتبار ثبت نام: مادام العمر

سایـر دوره ها

لیست علاقه مندی ها 0