ارزیابی حسی قهوه

نویسنده آکادمی باریستا
اخرین بروزرسانی 25 بهمن 1400
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

دوره مهارت های حسی قهوه مفاهیم و مهارت های مرتبط با ارزیابی طعمی قهوه را ارائه می دهد.

دوره آموزشی مهارت های حسی به معرفی اصول ارزیابی حسی به صورت عملی و تعاملی می پردازد. هنرجویان پس از این دوره توانایی تمایز برخی از جنبه های حسی قهوه از جمله تنواری، اسیدیته، تلخی و غیره را به دست می آورند. این دوره به شما در زمینه شناسایی عطر قهوه کمک میکند.. هنرجویان بینشی در مورد شناسایی کیفیت قهوه تخصصی و همچنین یک دید کلی از نحوه پیاده سازی آن کسب می کنند. اهداف و فعالیت های یادگیری عملی به طور خاص هنرجو را آماده می کند تا تفاوت های اساسی در ویژگی های قهوه را شناسایی کند، عطرها را به خاطر بیاورد و طبق پروتکل SCA یک کاپینگ تنظیم کند.

این دوره فعلا برگزار نمیشود

اهداف یادگیری

طول دوره : 2 جلسه ۶ ساعته
فواصل برگزاری دوره : _
ظرفیت کلاس : ۴ نفر
مدرک دوره: گواهی نامه زال ایرانیان
هزنه ثبت نام : x ریال

برنامه تحصیلی

12 ساعت

شناخت طعم

شناخت مزه

شناخت بو

شناخت حالت فیزیکی

شناخت انواع اسید

نحوه کاپینگ کردن

نحوه ارزیابی و نمره دهی به قهوه

آشنایی با مفاهیم ارزیابی حسی قهوه

تمرین عملی ارزیابی بو و مزه

مدرسین شما

نویسنده آکادمی باریستا

3.75/5
9 دوره
4 دیدگاه
1 دانشجو
مشاهده بیشتر

یک نظر بنویسید

2,160,000 تومان

سطح
مبتدی
مدت زمان 12 ساعت

اعتبار ثبت نام: مادام العمر

سایـر دوره ها

لیست علاقه مندی ها 0