ارزیابی حسی قهوه

نویسنده آکادمی باریستا
اخرین بروزرسانی 5 بهمن 1400
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

این دوره برای افرادی طراحی شده که سابقه کار در صنعت قهوه داشته و آشنایی و تسلط مناسبی روی مباحث قهوه دارند و می خواهند نحوه ارزیابی صحیح دانه قهوه روست شده از نظر طعمی را اصولی یاد بگیرند.

این دوره فعلا برگزار نمیشود

اهداف یادگیری

طول دوره: ۲ روز ۶ ساعته (مجموعاً ۱۲ ساعت)
فواصل برگزاری دوره: هر ۳ ماه یک بار
ظرفیت کلاس: ۶ الی ۸ نفر
هزینه ثبت نام: ۲۱.۶۰۰.۰۰۰ ریال

برنامه تحصیلی

12 ساعت

شناخت طعم

شناخت مزه

شناخت بو

شناخت حالت فیزیکی

شناخت انواع اسید

نحوه کاپینگ کردن

نحوه ارزیابی و نمره دهی به قهوه

آشنایی با مفاهیم ارزیابی حسی قهوه

تمرین عملی ارزیابی بو و مزه

مدرسین شما

نویسنده آکادمی باریستا

3.75/5
9 دوره
4 دیدگاه
1 دانشجو
مشاهده بیشتر

یک نظر بنویسید

2,160,000 تومان

سطح
مبتدی
مدت زمان 12 ساعت

اعتبار ثبت نام: مادام العمر

سایـر دوره ها

لیست علاقه مندی ها 0