ارزیابی حسی قهوه
درباره این دوره
دوره مهارت های حسی قهوه مفاهیم و مهارت های مرتبط با ارزیابی طعمی قهوه را ارائه می دهد.
دوره آموزشی مهارت های حسی به معرفی اصول ارزیابی حسی به صورت عملی و تعاملی می پردازد. هنرجویان پس از این دوره توانایی تمایز برخی از جنبه های حسی قهوه از جمله تنواری، اسیدیته، تلخی و غیره را به دست می آورند. این دوره به شما در زمینه شناسایی عطر قهوه کمک میکند.. هنرجویان بینشی در مورد شناسایی کیفیت قهوه تخصصی و همچنین یک دید کلی از نحوه پیاده سازی آن کسب می کنند. اهداف و فعالیت های یادگیری عملی به طور خاص هنرجو را آماده می کند تا تفاوت های اساسی در ویژگی های قهوه را شناسایی کند، عطرها را به خاطر بیاورد و طبق پروتکل SCA یک کاپینگ تنظیم کند.
این دوره فعلا برگزار نمیشود