ارزیابی حسی قهوه

تلفن تماس  54429000-021

ارزیابی حسی قهوه

2160000تومان
دیدگاه ها

درباره این دوره

این دوره برای افرادی طراحی شده که سابقه کار در صنعت قهوه داشته و آشنایی و تسلط مناسبی روی مباحث قهوه دارند و می خواهند نحوه ارزیابی صحیح دانه قهوه روست شده از نظر طعمی را اصولی یاد بگیرند.

طول دوره: ۲ روز ۶ ساعته (مجموعاً ۱۲ ساعت)

فواصل برگزاری دوره: هر ۳ ماه یک بار

ظرفیت کلاس: ۶ الی ۸ نفر

مدرک دوره:

هزینه ثبت نام: ۲۱.۶۰۰.۰۰۰ ریال

محتوی دوره آموزشی:

شناخت طعم

شناخت مزه

شناخت بو

شناخت حالت فیزیکی

شناخت انواع اسید

شناخت شدت طعمی

نحوه کاپینگ کردن

نحوه ارزیابی و نمره دهی به قهوه

آشنایی با مفاهیم ارزیابی حسی قهوه

تمرین عملی ارزیابی بو و مزه

 

نقد و بررسی

البته ما در اولین گام برای ایجاد تجربیات کاربر فوق العاده شروع می کنیم: درک آنچه مردم انجام می دهند، فکر می کنند، می گویند، و احساس می کنند. در این ماژول شما یاد خواهید گرفت که در طول یادگیری چگونه یک ذهن باز داشته باشید.

0 دارای امتیاز 0 از ۰ امتیازات

5ستاره ها 0

4ستاره ها 0

3ستاره ها 0

2ستاره ها 0

1ستاره ها 0

اعضا

البته ما در اولین گام برای ایجاد تجربیات کاربر فوق العاده شروع می کنیم: درک آنچه مردم انجام می دهند، فکر می کنند، می گویند، و احساس می کنند. در این ماژول شما یاد خواهید گرفت که در طول یادگیری چگونه یک ذهن باز داشته باشید.

تعداد کل دانش آموزان در درس

    ثبت نام کاربر

    شما اجازه عضویت ندارید

    بازیابی رمز عبور