چــــرا باریــــســــتا ؟
بهترین دانه های قهوه با دقت و وسواس خاص به طور مستقیم از مزارع قهوه مناطق مختلف دنیا به عنوان نمونه گرفته می شوند. نمونه قهوه های دریافت شده شده توسط گروه تحقیق و توسعه زال که متشکل از افرادی با علم و دانش بسیار بالا در صنعت قهوه هستند مورد بررسی های اولیه قرار میگیرند و دانه هایی که مورد تایید نهایی قرار میگیرند به شکل مستقیم از مزرعه خریداری میشوند ، بعد از بررسی اولیه دانه سبز ، نوبت به بررسی مشخصات برشته کاری (Roasting Profile) دانه میرسد که این فرآیند نیازمند افرادی با علم و دانش و تجره بالا در زمینه برشته کاری و ارزیابی حسی قهوه دارد.
دانه های قهوه سپس درکارخانه قهوه در ایران برشته و بسته بندی میشوند تا به دست مصرف کنندگان برشند . سالها تجربه و تحقیق و کمال گرایی مجموعه زال باعث گردآوری بهترین ها (از مزرعه داران قهوه تا برشته کارها و محقق ها) و در نتیجه ارائه بهترین و با کیفیت ترین قهوه در ایران شده است.